22.01.2024

Pendik Müftülüğünden hastalara manevi destek hizmeti

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan; "Hastanelerde Manevi Destek ve Rehberlik Hizmeti İş Birliği Protokolü" kapsamında Pendik İlçe Müftülüğü, devlet hastanesinde manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunmaya başladı.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi manevi destek ve rehber olarak görevlendirilen Şükran Keskin, görevine başladı.

Uygulama kapsamında İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Azgün’ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Müftü Bilgiç, "Sağlık Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığımız arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılan manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetiyle hastalarımızın iyileşme süreçlerine katkı sağlayacağını düşünüyorum.” dedi.

Bilgiç, “Bu vesile ile yaptığımız görevlendirmenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Şükran Keskin hocamıza başarılar diliyorum.” dedi.