02.02.2023

Müftülüğümüze Bağlı Çeşitli Birimlerde Görev Yapan ve Başarılı Hizmetleriyle Ön Plana Çıkan Personelimiz, Kaymakamımız Dr. Hülya KAYA Tarafından Başarı Belgesi İle Ödüllendirildi.

Görevlerinde gösterdikleri azim ve üstün gayretlerinden dolayı taltif edilmeye layık görülen Müftülüğümüz personeline başarı belgelerini, Pendik Müftümüz Musa BİLGİÇ, Müftülükte düzenlenen kahvaltı ve kaynaşma programında takdim etti.

Müftümüz Musa BİLGİÇ; Yıl boyunca din hizmetlerinde başarılı faaliyetler yapan personelini üstün gayretlerinden dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.