03.02.2023

İlçemizde Yürüttüğü Başarılı Faaliyetler Nedeniyle, Kaymakam Dr. Hülya KAYA Tarafından İlçe Müftüsü Musa BİLGİÇ’e Başarı Belgesi Verildi.

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya KAYA, 2,5 yıldır beraber görev yaptığı İlçe Müftümüz Musa BİLGİÇ’i yaptığı çalışmalar nedeniyle ödüllendirdi.

Müftülüğümüzde yapılan Sosyal Yardımlaşma toplantısı sonrasında Müftümüzü makamında ziyaret eden Kaymakam KAYA, "Müftümüzle yaklaşık 2,5 yıldır birlikte görev yapıyoruz. İlçe genelinde yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu nedenle Kaymakamlık olarak Müftümüze Başarı Belgesi veriyoruz" dedi.

Müftümüz Musa BİLGİÇ, sosyal yardımlaşma toplantısına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendisini Başarı Belgesi ile taltif eden Kaymakamımıza ve toplantıya katılan daire amirlerine teşekkür etti.