30.01.2023

Çocuklara Cami Alışkanlığı Kazandırmak Amacıyla Hazırlanan “Haydi Çocuklar Camiye” Projesi Kapsamında Pendik Çarşı Camiinde Program Düzenlendi.

Pusula Sosyal Gelişim Spor ve İzcilik Kulübünün katkılarıyla “Haydi Çocuklar Camiye’ etkinliği kapsamında düzenli olarak  vakit namazlarını camide kılan çocuklara hediyeler takdim edildi.

Pendik Çarşı Camiinde yapılan programa Pendik Müftüsü Musa BİLGİÇ katıldı.

Musa BİLGİÇ programda yaptığı konuşmada çocukların burada bulunmasının ve istekli olmalarının kendilerini son derece memnun ettiğini ve yapılan çalışmanın çok önemli olduğunu vurguladı. Camimizde çocuklarımıza yönelik yürüttüğü hizmetler sebebiyle cami görevlimize ve maddi-manevi destekleri dolayısıyla cami cemaatine, mahalle esnafına, hayırseverlere ve Pusula Sosyal Gelişim Spor ve İzcilik Kulübüne teşekkür etti.

Programın sonunda düzenlenen ödül töreninde çocuklara çeşitli hediyeler verildi.