26.01.2023

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Başlatılan “Evliliğe İlk Adım” Seminerleri Devam Ediyor...

Diyanet İşleri Başkanlığımızca başlatılan “Evliliğe İlk Adım” seminerleri devam ediyor.

Bu kapsamda Müftülüğümüz ADRB bürosu tarafından, yeni evlenen ve evlilik hazırlığında olan çiftlere yönelik “Evliliğe İlk Adım” semineri düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın,"Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek" projesi kapsamında, İlçemiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından planlanan seminerlerde; “Aile İçi İletişim”, “Yuvamız Merhamet Ocağı Olsun”, “Nikâh ve Sorumlulukları”, “Evlilikle Büyüyen Ailem”, “Ailede İffet ve Mahremiyet”, “Çocukla Şenlenen Yuvalar”, “Çevre Bilinci ve Tüketim Ahlakı” ile “Evlilik: Ahirete Uzanan Birliktelik” konuları ele alındı.

Seminer sonunda çiftlere, İlçe Müftümüz Musa BİLGİÇ tarafından “Katılım Belgesi” ile birlikte çeşitli hediyeler takdim edildi.

Seminerlerin müracaat olması halinde devam edeceğini belirten Müftümüz BİLGİÇ, seminerlere katkı sağlayan personele ve katılım sağlayan çiftlere teşekkür etti.