01.07.2022

Arapça Dil Yarışması Ödül Töreni Müftülüğümüzde Yapıldı

İstanbul Geneli İmam Hatipler Arası Yapılan Arapça Dil Yarışması Pendik Müftülüğünde Yapıldı.

İstanbul geneli İmam Hatip öğrencileri arasında yapılan Arapça dil yarışmasına 5 bin öğrenci katıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmek üzere Pendik Müftülüğü Konferans Salonunda Pendik Şule Yüksel Şenler İmam hatip Lisesi iş birliğinde tören düzenlendi.

Törene Pendik Müftüsü Musa BİLGİÇ,  Pendik Şule Yüksel Şenler İHL Okul Müdürü Gülnur ÇAT, Müdür Yardımcısı Reyhan KÖSTERELİOĞLU, Danışman Öğretmen Eylem OKTAY,  Yarışma Koordinatörü Mehmet AKTÜRK, dereceye giren Öğrenci ve Velileri katıldı.

Ödül töreninde konuşan Müftü Musa BİLGİÇ, Arapça'nın öneminden bahsederek gençlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Okul Müdürü ve emeği geçen öğretmenlere ayrıca teşekkür etti.

Tören, dereceye giren öğrencilere serfitika, nakdi ödül ve müftülüğümüzün hediye takdimi ile son buldu.

Dereceye Giren Öğrenciler:

1.    Elif Özata - Pendik Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
2.    Esmanur Ayan - Pendik Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
3.    Kübra Özata - Pendik Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
4.    Ayşe kasem - Avcılar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
5.    Dilara Nas – Beşiktaş, Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
6.    Canan Esra Nehir - Başakşehir Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu
7.    Tülin Salmanali - Başakşehir  Şehit Haki Aras Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
8.    Jouiria Ali - Başakşehir Şehit Haki Aras Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
9.    Hayrunnisa Çankaya – Başakşehir  Şehit Haki Aras Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
10.  Fatih Emir Özdemir – Bahçelievler 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi