12.06.2021

İmam Buhari Camii Piknik Etkinliği.

İmam Buhari Camii Piknik Etkinliği...

Müftülüğümüze bağlı İmam Buhari Camiinde değerler eğitimi çerçevesinde eğitim gören cami gençleri, cami cemaati, mahalle sakinlerine yönelik pandemi kuralları göz önünde bulundurularak Müftümüz Musa BİLGİÇ'in katılımı ve desteğiyle Camii Din Görevlisi Yakup AY ve Dernek yönetiminin katkıları ile piknik etkinliği yapıldı.

Etkinliğe değerler eğimi gençleri, aileleri, cami cemaati, ve mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Gençler yapılan sosyal etkinlikten memnuniyetlerini ifade etti. Gençler ve mahalle sakinleri camide yapılan eğitimlerden ve etkinliklerden memnun kaldıklarını söylediler.

Müftümüz Musa BİLGİÇ, etkinlikte emeği geçen Cami Din görevlisine ve Dernek yönetimine teşekkür ederek, gençlerin ilgi ve katılımından duyduğu memnuniyeti ifade etti.