16.07.2024

15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Pendik Çarşı Camii'nde “15 Temmuz Şehitleri” için “Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif” programı gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü”nün anlam ve önemine dair kısa bir konuşma yaptı.

Şehitleri anmak için düzenlenen programa Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Müftü Bilgiç’in duasının ardından vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu.

15 Temmuz Şehidi Yalçın Aran’ın ailesine ziyaret

Pendik’te “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” dolayısıyla 15 Temmuz günü şehit olan Yalçın Aran’ın ailesine ziyaret gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavet edilen ziyarette İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, şehitler için dua etti.

Ziyarette Kaymakam Mehmet Yıldız, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

15 Temmuz şehidi Öner’i kabri başında dualarla anıldı

15 Temmuz günü şehit düşen Burhan Öner, mezarı başında dualarla anıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavet edilen törende İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, dua etti.

Şehit Öner’i kabrini ziyaret edip dua eden Kaymakam Yıldız ve beraberinde protokol üyeleri, Öner’in mezarına karanfil bıraktı.

Yeni Şeyhli Mezarlığındaki Şehitler Unutulmadı

Yeni Şeyhli Mezarlığında metfun olan Ord. Bkm. Çvş. İlker Özbay Yüksel, J. Onb. Cengiz Berli, J. Uzm. Çvş. Caner Vural ve Komiser Gökhan Özer, kabirleri başında ziyaret edildi.

Ziyarette, Kur’an-ı Kerim okundu, Müftü Bilgiç tarafından dua edildi.

Kaymakam Yıldız ve protokol üyeleri, şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek dua edip, karanfil bıraktı.