18.07.2024

Pendik’te “EDEP Toplantısı” düzenlendi

Pendik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Pendik Şubesi ev sahipliğinde “Eğitime Destek Platformu Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıya Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Eğitime Destek Platformu (EDEP) Genel Başkanı Zeynel Önal, İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, Pendik Kur’an Eğitim Merkezi Müdür Vekili Dr. Hasan Turgut, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Hüseyin Ünal, kurum amirleri, okul müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Pendik’te bulunan okullar ve Kur’an kurslarındaki eğitimlerle ilgili sunumlar gerçekleştirildi.

Kurumlar arasındaki koordinasyonun önemine dikkati çeken Kaymakam Yıldız, katılımcılara teşekkür etti.

İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinden söz eden İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, “Öğrencilerimizin hem akademik hem hafızlık noktasında gelişmesi ve eğitimlerini ileri seviyeye taşımaları için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Programda eğitimin mevcut durumu ve geleceğe yönelik yapılması gerekenler konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Programın ardından Müftü Bilgiç, EDEP Genel Başkanı Önal’a katılımları için teşekkür ederek hediye takdim etti.