03.06.2024

Bilgiç, YKS sınavına girecek öğrenciler için dua etti

Pendik İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrenciler için "Dua Programı ve Sabah Namazı Buluşması" gerçekleştirildi.

Sahil Camii’nde gerçekleştirilen program, namazı öncesi okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı. Cemaatle kılınan namaz sonrası cami görevlileri tarafından tesbihat, tekbir ve salavatlar okundu.

Programda cemaat ve gençlere hitap eden İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, azimle çalışmanın öneminden söz etti.

YKS sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyen Müftü Bilgiç, öğrencilerin muvaffakiyetleri için dua etti.

Program sonunda cemaate ikramda bulunuldu.

Programa, İlçe Gençlik Koordinatörü İbrahim Arslan, Evrensel Hafızlar Derneği Başkanı Bayram Bitmez, Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri veliler katıldı.