21.05.2024

İmam Hatip Ortaokul Müdüründen Müftü Bilgiç'e ziyaret

Pendik Hala Sultan İmam Hatip Ortaokul Müdürü Serhat Seyyar, Pendik Müftüsü Musa Bilgiç’i ziyaret etti.

Hala Sultan İmam Hatip Ortaokul Müdürü Serhat Seyyar ve beraberindeki görevliler, Pendik Müftüsü Musa Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İmam Hatip Ortaokullarında yapılabilecek çalışmalar, sorunlara yönelik çözüm önerileri, hafızlık proje okulunda mesleki yönden daha iyi bir çalışma yapılması ve hafızların akademik gelecekleri ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü Bilgiç, “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. İmam Hatip öğrencilerine yönelik yönelik çalışmalarımız, etkinliklerimiz ve desteklerimiz artarak devam edecek inşallah. ” dedi.

Ziyarete, Hala Sultan İmam Hatip Ortaokulu Müdür Baş Yardımcısı Gökhan Şahin, Müdür Yardımcısı Emmar Kardeş ve Hala Sultan Hafızlık Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Tenzile Safran katıldı.