28.06.2022

2022 Yılı Yaz Kur'an Kursu Açılışı

2022 Yaz Kur'an Kursu Açılış programı Girne Merkez Camii'nde gerçekleştirldi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programına İlçe Müftümüz Abdurrahim DURMUŞ, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Uzman Vaizi Mustafa KESKİN, Din Hizmetleri Harun CAN, öğrenciler ile veliler katıldı.

İlçe Müftümüz Abdurrahim DURMUŞ, öğrenci ve velilere seslendiği açılış konuşmasında: "Çocuklar ve gençlerle Camilerimizin daha güzel ve süslü olduğunu, sizleri kurslarımızda görmekten ve sizlerle olmaktan çok mutlu olduklarını" ifade etti. Sayın Müftümüz ayrıca çocuklarını kurslara özveriyle gönderen velilere teşekkürlerini iletti.

Programın son bölümünde Yaz Kur'an Kursu açılış programı Diyanet Tv canlı yayınının izlenmesinin ardından çocuklara ve ailelerine ikramlarda bulunuldu.