16.07.2019

Vekâletle Kurban Yurt içinde 890, yurt dışında ise 725 TL

Diyanet İşleri Başkanlığımız, Türkiye Diyanet Vakfı ile işbirliği yaparak bu yılda vekâletle kurban kesim organizasyonu yapmaktadır.

Vekâletle Kurban Yurt içinde 890, yurt dışında ise 725 TL olarak belirlenmiştir.

Vakfımız, milletimizin kurban vekâletlerini tam bir titizlik ve şeffaflıkla yerine getirmektedir

Diyanet İşleri Başkanlığının Türkiye Diyanet Vakfı ile birlikte 1993 yılından itibaren vekâletle kurban kesim organizasyonu yapmaktadır.

Halkımızın iyilik elini, 20 milyonu aşkın mazlum ve muhtaca ulaştırmayı hedefliyoruz

Mobil bağış uygulamasından da bağış yapılabilmektedir.

Bu yıl ilk kez Android ve Apple Store mağazalarından indirilebilen mobil bağış uygulamamızdan da bağışlarını gerçekleştirebilirler.

Ayrıca il ve ilçe müftülükleri, TDV şubeleri, cami görevlileri, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da hayırseverlerimiz Türkiye Diyanet Vakfı kurban programına katılım sağlayabilirler.

Vatandaşlarımız 0312 416 90 00 numaralı çağrı merkezini arayarak kurban vekâleti hakkında detaylı bilgi alabilir.

Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız da Din Hizmetleri Müşavirlikleri ve Ataşelikler ile bu ülkelerdeki cami dernekleri ve din görevlisi hocalarımız vasıtasıyla kurban bağışlarını güvenle yapabilmektedirler.