12.04.2017

Huzurevinde Program

22 Mart 2017 Çarşamba günü,  Aile ve Dini Rehberlik Büromuz Maltepe Huzurevinde bir program gerçekleştirdi. İlçe müftümüz Ahmet İnciler de programımıza iştirak etti. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma konulu, huzurevi sakinlerine ve çalışanlarına yönelik etkinlik; şehitlerimizin ruhları için okunan Kur'an-ı Kerimle başladı. Yaşlılara Saygı haftasında yapılan programımız, yapılan konuşmalar okunan şiirlerle devam etti. Esenkent Fatih Camii Kız Kur'an Kursu ve Küçükyalı Çınar Camii Kız Kur'an Kursu öğretmen ve öğrencilerinin de katıldığı anma günümüzde Boğaziçi Camii imamı Savaş Yücesoy bir konser verdi. Duygulu anlar yaşanan programın sonunda yaşlılarımıza ikramlarımız oldu. Bir dahaki buluşmaya kadar sağlık ve afiyet dileyerek büyüklerimize veda ettik.