20.02.2017

Maltepe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Sevgi evlerinde program düzenledi.

Küçükyalı Sevgi Evleri Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya din görevlileri ve Sevgi Evlerinde kalan öğrenciler katıldı.

Programda, Sevgi Evlerinde kalan öğrencilerden oluşan koro tarafından Hz.Peygamber hakkında naat, şiir ve ilahiler icra edildi.

Daha sonra İlçe Müftüsü Ahmet İNCİLER bu programın gerçekleşmesinde katkısı olan huzurevi çalışanlar ve din görevlilerini kutladı, öğrencilere teşekkür etti.

İlçe Müftülüğü tarafından programın gerçekleşmesinde katkısı olan huzurevi çalışanları, din görevlileri ve öğrencilere yemek ikram edildi.