27.08.2024

Hafızlık Belgesi Takdim Töreni

Maltepe İlçe Müftülüğüne bağlı Hafızlık Kur’an Kurslarında okuyan yada kendi imkanlarıyla hafızlık eğitimlerini tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yapılan Hafızlık tespit sınavını kazanan öğrenciler Hafızlık Belgelesini almayı hak kazandılar.

Genç yaşta hafız olan öğrencilerimize Hafızlık belgeleri, Maltepe Müftüsü Hasan KÜÇÜK tarafından müftülük makamında  takdim edildi. Türkiye Diyanet Vakfı Maltepe Şubesince hazırlanan hediyeleri de takdim eden Müftü KÜÇÜK “Kur'an kurslarımızda hafızlıklarını tamamlayarak girdikleri sınavda başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazanan hafız evlatlarımızı tebrik ediyorum. Kardeşlerimizin, bundan sonraki hayatlarında Kur'an'ın ve İslam'ın hadimi olmalarını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Onları yetiştiren anne babalarına ve hocalarına teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum." dedi.