26.06.2024

GEÇİCİ ÖĞRETİCİ YAZ KURAN KURSU MÜLAKAT BAŞARI LİSTESİ

Müftülüğümüze bağlı Camilerde ve Kur'an Kurslarında açılacak olan 2024 yılı Yaz Kur'an Kursu için kadrolu ve 4/B sözleşmeli öğretici sayısının talebi karşılayamadığı durumlarda görevlendirilmek ve ek ders ücreti karşılığı çalıştırılmak üzere sözlü sınav ile Geçici Kur'an Kursu Öğreticisi alımı başarı listesi yayınlanmış olup başarılı olan personele görev yerleri Müftülüğümüzce bildirilecektir.

Asıl adayların görevlendirme işlemleri tamamlandıktan sonra ihtiyaç olması durumunda, sözlü sınavda başarılı olan yedek adaylar da sırayla görevlendirilebilecektir.

Yerleştirmeye hak kazandıktan sonra kendilerine teklif edilen görev yerini kabul etmeyen adaylar görevlendirme haklarını kaybedeceklerdir.

2024-2025 yılı eğitim-öğretim dönemi için açılacak kurslarda geçici öğreticiye ihtiyaç olması halinde-ilçe müftülüğünce yeni bir sınava çıkılmayağı bildirilmiş olup bu sınav sonucunda başarılı olan adaylar arasından İlçe Müftülüğümüz tarafından başarı sırasına göre yerleştirme işlemi gerçekleştirilecektir.

MÜLAKAT SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ..