07.04.2021

30 Mart Doktorlar Günü Ziyareti

Küçükçekmece Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Proje Takip ve Geliştirme sorumlusu Hz. Ömer Cami İmam-Hatibi Cansel Ay, genç gönüllüleri ile 30 Mart Doktorlar günü vesilesiyle ilçemizde bulunan iki sağlık ocağını ziyaret ettiler.

Gençler doktor ve hemşirelere İlçe Kaymakamımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ve İlçe Müftümüz Sayın Hasan Hüseyin Palabıyık'ın selamlarını ileterek gül takdim ettiler ve doktorlar gününü kutladılar. Ayrıca Gençlik Koordinatörlüğü Ortaokul sorumlusu İbadullah Cami İmam-Hatibi Ali Karaca diş polikliniğini ziyaret ederek hekimlerin doktorlar gününü kutladı. Doktorlara, İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı dolayısıyla, İstiklal Marşı'nın yazılı olduğu poster ve Ramazan ayı imsakiyesi hediye edildi.

Bunun yanısıra 30 Mart Doktorlar Günü ve 01- 07 Nisan Kanserle Mücadele Haftası Etkinliği Küçükçekmece Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak 30 Mart Doktorlar günü ve 01- 07 Nisan Kanserle Mücadele haftası vesilesiyle İstanbul Çam ve Sakura Hastanesi Çocuk Hemotoloji ve Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Sayın Ali Ayçicek ile bir söyleşi gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Gençlik Koordinatörü Mehmet Keskin’in yaptığı söyleşi zoom platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Söyleşiye Gençliği Değer projesi kapsamında Cami ve Kur’an Kurslarımızda sorumlu olduğumuz gençler ve personelimiz katıldılar. Prof. Dr. Ali Ayçiçek, takipçilere doktorluk mesleğinin önemini, doktor olabilmenin yollarını, eğitim sürecinde arkadaş ve çevre faktörünün önemini, kanserle mücadele etmenin ve korunmanın yollarını anlattılar.