26.03.2021

21-26 Mart Orman Haftası Fidan Dikimi

21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Hafız İhsan ve Hacı Şükran Özokur Camii’nde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Cuma namazını Üniversite Camiinde kılan Küçükçekmece Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık, Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut'un muhterem anneleri, geçtiğimiz cuma ahirete irtihal eden Dr. Mehmet Genç başta olmak üzere Üniversitede emeği geçip vefat eden tüm hocalarımız ve kardeşlerimiz için okunan hatimlerin duasını yaptı.

Cuma namazı sonrası cemaate üniversite yönetimi tarafından tatlı ikramı yapıldı. Orman haftası dolayısıyla üniversitede emeği geçmiş kısa zaman önce vefat eden öğretim görevlileri ve Rektör Bulut'un Validesi merhume Pembe Hanım'ın anısına Rektör Bulut ve Müftü Palabıyık'ın katılımıyla fidanlar dikildi ve dualar edildi.