08.06.2022

2021 - 2022 Kartal Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kursları yıl sonu kapanış programı

Kartal Müftülüğü 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarında eğitim öğretime devam eden minik öğrenciler için İlçemizde ilk defa yılsonu programı düzenlendi.

02 Haziran Perşembe günü kur’an kursu öğreticileri ve öğrencilerinin katılımları ile şenlik şeklinde düzenlenen programa Müftülüğümüz çalışanları, veliler ve TDV Kadın Gönüllüleri de katkıda bulundular.

Kartal Müftülüğümüzün yanında, Cevizli 75. Yıl stadyumunda sahne gösterisi, çeşitli etkinlik istasyonları ile ikram stantları yer aldı.

Başından sonuna kadar yoğun katılımın, yüksek ilginin olduğu program şenlik içerisinde geçerken minik çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı. Sahne gösterilerini izleyen öğrenciler istasyonlarda neşe ile hem eğlendi hem yeni şeyler öğrendiler, ikramlardan tattılar.

Programa katılan Kartal İlçe Müftüsü Mehmet ÖZTÜRK, Kartal’da ilk defa gerçekleştirilen ve çok güzel geçen yılsonu bahar şenliklerine emek ve katkı sunan herkese, kurs öğreticileri ve öğrencilerine teşekkür ederek başarılar diledi.

Geleneksel bazı eğlencelerinde yer aldığı yılsonu şenliği final sahne gösterisi, fotoğraf çekimleri ve ikramların ardından sona erdi.

4-6 Yaş Kur’an Kursları Yılsonu Programına emek ve katkı sunan herkese, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ederiz.