09.03.2021

"ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL" YARIŞMALARININ ÖDÜLLERİ TÖRENLE VERİLDİ

Başkanlığımızca Türkiye genelinde ortaokul ve liseler arasında düzenlenen “On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” konulu kompozisyon ve resim yarışmalarının ilçe seçmeleri gerçekleştirildi.
    Dereceye giren öğrencilere Müftülüğümüz konferans salonunda ödül töreni düzenlenerek yarışmacılara hediyeler verildi.
    Kartal Müftüsü Mustafa BAYTAR öğrencilere hediyelerini tek tek takdim edip kendilerine başarılar diledi. Aileleri, öğretmenleri ve okullarını tebrik etti.
    Dereceye giren Sena KAYA adlı öğrenci kazandığı para ödülünü almayarak merhum dedesinin hayrına ihtiyaç sahiplerine vermek üzere Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı. Örnek davranış sergileyen öğrenci törende duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
    Bu yarışmada ilçe birinci olan öğrenciler eserleriyle ilde yarışmaya katılacaklardır.