16.03.2021

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Covid-19 pandemisinin başlamasından bugüne İstanbul'da görev yaparken Covid-19 hastalığı nedeniyle şehit düşen sağlık görevlileri ve tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim ve Mevlid Programı düzenlendi.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Covid-19 pandemisinin başlamasından bugüne İstanbul'da görev yaparken Covid-19 hastalığı nedeniyle şehit düşen sağlık görevlileri ve tüm şehitlerimiz için İlçemiz Çeliktepe Merkez Camiinde İlçe Kayamkamamız Mustafa KOÇ, Belediye Başkanımız Mevlüt ÖZTEKİN, İlçe Müftümüz Ramazan TEKİN, Mahalle Muhtarlarımız Daire Müdürlerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla Kur'an-ı Kerim ve Mevlid Programı düzenlendi. Görevlilerimiz tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve  Mevlid-i Nebiden sonra Cami ve Kur'an kursu Personelimiz tarafından başta sağlık şehitlerimiz ve diğer şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapıldı.