02.03.2020

İlçe Müftülüğümüze bağlı inşaatı tamamlanan Vadiistanbul Camii, İstanbul Müftümüz Prof. Mehmet Emin MAŞALI, Müftümüz Ramazan TEKİN, Belediye Başkanımız Mevlüt ÖZTEKİN tarafından açılışı gerçekleştirildi.

İlçemiz Hamidiye Mahallesi Cendere yolu üzerinde bulunan Vadi İstanbul Bölgesinde inşaatı tamamlanan Müftülüğümüze bağlı Vadiistanbul Camii, İstanbul Müftümüz Prof. Mehmet Emin MAŞALI, Müftümüz Ramazan TEKİN, Belediye Başkanımız Mevlüt ÖZTEKİN, Camiyi inşaa ettiren firmaların yetkililerinde başta Süleyman ÇETİNSAYA olmak üzere yöneticileri ve kalabalık bir halk katılımıyla 28.02.2020 Cuma günü cuma namazına müteakiben dualarla gerçekleştirildi. Caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, butür hayır faaliyetlerinin devamını Cenab-ı Allah'dan niyaz ediyoruz.