12.07.2019

2012-2019 yılları arasında İlçemiz Müftüsü olarak görev yapan ve görev süresi dolması nedeniyle Tekirdağ İli Çorlu İlçesine Müftü olarak atamam Mevlüt HALİLOĞLU için Vefa&Veda programı düzenlendi.

2012-2019 yılları arasında İlçemiz Müftüsü olarak görev yapan ve görev süresi dolması nedeniyle Tekirdağ İli Çorlu İlçesine Müftü olarak atamam Mevlüt HALİLOĞLU için Vefa&Veda programı düzenlendi. Programa Kağıthane Kaymakamımız, Beylükdüzü İlçe Kaymakamı, Kağıthane Belediye Başkanı, İl müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz, Kağıthane’deki resmi Kurum Amirleri, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri,İmam-Hatiplerimiz ve Kur'an Kursu Öğreticileri, Muhtarlarımız ve Camilerimizin, Kur’an Kurslarımızın dernek Yöneticilerinin katılımıyla Ebu Hureyre Eşref Topkara Kız Kur'an Kursunda gerçekleştirildi. Şişli İlçesi Din görevlilerinden Ali DERMAN'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Müftümüzün görev süresince yapmış olduğu faaliyetleri kapsayan sinevizyon gösterimiyle devam etti. Programı düzenleyen Kağıthane Din Görevlileri Derneği adına bir konuşma yapan Çağlayan Yeni Camii İmam-Hatibi Salih İBİLOĞLU, Müftümüzün İlçemizde yapmış olduğu faaliyetlerden bahsederek personelle olan istişare, iletişim işleri kolaylaştırıcı özelliklerinden bahsetti. Kaymakamlarımız, Belediye Başkanımız Müftülerimiz ve diğer katılımcıların Müftümüze yeni görevinde başarılı çalışmalarının devamını dileyen konuşmalarından sonra Müftümüz Mevlüt HALİLOĞLU da yaptığı konuşmada katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Program çeşitli plaket ve hediye takdimiyle sona erdi.