16.05.2019

Geleneksel İftar Programımız Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Geleneksel İftar Programımızı gerçekleştirdik.Müftümüz Mevlüt HALİLOĞLU'nun himayelerinde Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programa, Müftümüzle birlikte Kaymakamımız Hasan GÖÇ, Belediye Başkanımız Mevlüt ÖZTEKİN, İstanbul müftü Yardımcımız Bahri ŞAMAT, Emniyet Müdürümüz Birol TAŞKOPARAN, Belediye Başkan Yardımcılarımız, diğer daire amirlerimiz, her kademedeki personelimiz, Cami ve Kur'an Kurslarımızın Dernek ve Vakıf Başkanları, Muhtarlarımız ve Türkiye Diyanet Vakfı Kağıthane Şubesine bağlı Öğrenci Konuk Evlerinde kalan öğrencilerimiz katıldı. Katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyoruz.