28.03.2019

İstanbul Müftüsü Prof.Dr. Hasan Kamil YILMAZ Kağıthane Din Görevlileriyle Buluştu.

İstanbul Müftülüğü tarafından organize edilen "İstanbul Müftüsü Din Gönüllüleriyle Buluşuyor" Programı kapsamında İstanbul Müftümüz Prof.Dr. Hasan Kamil YILMAZ 27.03.2019 Çarşamba günü Müftülüğümüz Personeliyle buluştu. Çeliktepe Aydınlar Camii İmam-Hatibi Hasan DEMİREL'in Kur'an-ı kerim Tilavetiyle başlayan program, Müftümüz Mevlüt HALİLOĞLU'nun selamlama ve Müftülüğümüzün faaliyetleri hakkında bilgi vermesiyle devam etti. İstanbul Müftümüz Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ'ın hitabı ve görevlilerimizle musafahalaşmasıyla program son buldu. Programa, İstanbul Müftümüz Hasan Kamil YILMAZ'la birlikte Müftümüz Mevlüt HALİLOĞLU, İstanbul Müftü Yardımcısı Bahri ŞAMAT ve Müftülüğümüzün her kademesindeki personel katıldı.