19.03.2021

ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL

Kadıköy İlçe Müftülüğünde pandemi kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen ödül törenine İlçe Müftümüz Mahmut ÇAKIR, Gençlik koordinatörleri dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı.

“On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” temalı kompozisyon ve resim yarışmasına katılan öğrencilere ödülleri verildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan İlçe Müftümüz Mahmut ÇAKIR, yarışmanın temel amacının genç nesillerin İstiklal Marşı'nı daha iyi anlamaları, Milli Şairimizi daha iyi tanımaları, gençlerimiz arasında bir farkındalık oluşturulması ve Başkanlığımız gençlik çalışmalarına ivme kazandırılması amacıyla olduğunu söyledi. Müftü ÇAKIR, dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek ödüllerini takdim etti.