28.05.2020

CUMA NAMAZI KILINACAK CAMİLERİN İSİMLERİ

GÜNGÖREN MÜFTÜLÜĞÜ KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA CUMA NAMAZI KILINACAK CAMİLERİN LİSTESİ
S.N. CAMİ ADI ADRES NEREDE KILINACAĞI
1 AKINCILAR C.   SULTANALPARSLAN İMAM HATİP LİSESİ BAHÇESİNDE KILINACAK.
2 BİRLİK C. Gençosman Mah. Geçit Sk. No:26 CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
3 DAVUTPAŞA BİRCAN ERESİN C. Tozkoparan Mah. A.Rıza Gürcan Cad. Metro Sk. No:42 CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
4 FETİH C. Merkez Mah. Gaziosmanpaşa Cad.
(Kaymakamlık yanı)
CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
5 GENÇOSMAN C. Gençosman Mah. Üççeşmeler Sk. No: 1 CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
6 GÜNEŞTEPE MH.KUBA C. Güneştepe Mah. Adanır Sk. No: 14 CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
7 HAZNEDAR KUYULU C.   MEHMETÇİK ORTAOKULU BAHÇESİNDE KILINACAK.
8 HAZNEDAR MERKEZ C. Güven Mah. Cami Sk. No:33 CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
9 HÜSEYİN KOCACIK YAVUZ SELİM C.   ŞEHİTLER İLKOKULU BAHÇESİNDE KILINACAK.
10 HZ.İBRAHİM C. Mehmet Nesih Özmen Mh.Nadide Cad. no:74 CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
11 KÖYİÇİ MERKEZ C.
12 MEHMET AKİF C. Gençosman Mah. Teğmen Ali Yılmaz Sk.
(Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi Ek bina yanı)
CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
13 MERTER İNCE MİNARE C. Abdurrahman Nafiz Gürman Mah. Günay Sk No:28 CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
14 MERTER VEYSEL KARANİ C. Abdurrahman Nafiz Gürman Mah.A.Kutsi Tecer Cad. No:57 CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
15 METİN ŞAR C. Haznedar Mah. Heybetli Cad.
(Güngören 15 Temmuz Şehitler Parkı )
CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
16 MEVLANA C.   KEMALKAYA İLKOKULU BAHÇESİNDE KILINACAK.
17 NUR AHMET C. Gençosman Mah. Merhale Sk. No:23 CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
18 OSMAN NURİ ÖZBEK C. Merkez Mah. Atatürk Cad. CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
19 SÖĞÜTLÜ YAYLA C.   GÜNDOĞDU İLKÖĞRETİM OKULU BAHÇESİNDE KILINACAK.
20 SULTAN FATİH C. Mehmet Nesih Özmen Mah. Fatih Cad. CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
21 TOZKOPARAN C. Tozkoparan Mah. Albay Sedat Öcalan Cad. No:17 CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
22 TOZKOPARAN UHUT C. Tozkoparan Mh. Cevdet Açıkalın Cad. No:16 CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
23 ÜÇYÜZLÜ ÇEŞME C.
24 YEŞİL C. Gençosman Mah. Ayazma Cad. No:90 CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.
25 YILDIZ DAVUTPAŞA KAMPÜSÜ C. Gençosman Mah Yıldız Teknik Üniversitesi Kampüsü. CAMİİ AVLUSUNDA KILINACAK.

DUYURU!
1- Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında olan vatandaşlar ile hastalık belirtileri taşıyanlara evlerinde kalmaları gerekmektedir.
2-Cemaatle  Cuma namazı kılacakların tıbbi bez maske kullanması zorunludur. Maskesi olmayan kişilerin cemaatle veya münferiden namaz kılmasına müsede edilmeyecektir.
3-Cami ve mescitlere gelecek vatandaşlarımız yanlarında şahsi seccadelerini ve tesbihlerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
(Dışarda namaz kılanlar seccadeleri evlerine gittiğnde yıkamaları gerekmektedir.)
4- Cami içerisinde ve dışında fiziksel temastan kaçınılması (el sıkışma, muafaha, kucaklaşma vb.) ve sosyal mesafe kurallarına uyması gerekmektdir.
5- Saf oluştururken sosyal mesafenin gözetilerek safların oluşturulması gerekmektedir.