14.05.2021

Din görevlileri "Zimem Defteri" geleneğini devam ettiriyorlar

Gaziosmanpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Üretmen Camii İmam- Hatibi Hadin YILMAZ, mahalle bakkallarından veresiye alışveriş yapan ihtiyaç sahibi vatandaşların borçlarını ödüyor.

Gaziosmanpaşa İlçe Müftülüğü koordinesinde Üretmen Camii İmam Hatibi Hadin YILMAZ, mahalle bakkallarından veresiye alışveriş yapan vatandaşların borçlarını ödüyor.

Hayırseverlerin desteği ile mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçları kapatan YILMAZ, beraberindeki gençlerle birlikte mahalledeki ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere düzenli olarak ayni ve nakdi yardımda bulunuyorlar.

Gaziosmanpaşa İlçe Müftüsü Osman ŞEN, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yapılan bu hizmetlerin devam etmesinde  emeği geçen gençlere ve din görevlilerine teşekkür ediyorum dedi.