22.05.2020

Korona virüs tedbirleri kapsamında risk grubunda bulunan 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için Valilikler ve Kaymakamlıklar uhdesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grupları, ilk günden itibaren önemli çalışmalar  îfa ettiler.

Bu minvalde Gaziosmanpaşa Kaymakamımız Sayın Numan HATİPOĞLU başkanlığında, Müftülüğümüz Vefa Sosyal Destek Grubumuz ile Ramazan Bayramı öncesi toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda görevlilerimize hitâp eden Sayın HATİPOĞLU konuşmasında; Vefa Sosyal Destek Gruplarının yürüttükleri hizmetlerin önemine, bu noktada atılması gereken adımlarla alınması gereken tedbirlere vurgu yaparak, mezkûr hususta öneri ve görüşleri değerlendirdi.

Devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte özelde 65 yaş ve üzeri risk grubu vatandaşlarımızın, genelde ise tüm yurttaşlarımızın yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini dile getirdi. Çalışmalarımızı yakından takip ettiğini, bu anlamda Vefa Sosyal Destek Grubumuz ile gönüllü vefakâr personelimize takdir ve teşekkürlerini bildirdi. Ardından, yaklaşan Ramazan Bayramımızı tebrik edip, hizmetlerimizde başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.