13.03.2020

2020 Yılı Mart Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Gaziosmanpaşa İlçesinde Yapıldı.

Her ay mutat olarak gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantılarının Mart ayı oturumu, 11.03.2020 Çarşamba günü Gaziosmanpaşa Küçükköy Merkez Camii Erkek Kur’an Kursunda gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Müftümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin MAŞALI, İlçe Kaymakamımız Sayın Numan HATİPOĞLU, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA, İl Müftü Yardımcılarımız ve İlçe Müftülerimiz katıldı.

Sunuculuğunu İlçemiz Müftülüğü Şube Müdürü Harun NAMLI’ nın yaptığı program, Aysallar Çarşı Camii İmam-Hatibi Tuncay BALCAN’ ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı, İlçe Müftümüz Osman ŞEN’in selamlama konuşmalarının ardından, Belediye Başkanı Hasan Tahsin USTA ve akabinde İlçe Kaymakamı Numan HATİPOĞLU mezkûr heyete hitap ettiler.

İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla ile düzenlenen toplantı, İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin MAŞALI başkanlığında devam etti.

İlçe Müftümüz Osman ŞEN toplantı sonunda katılımcılara teşekkür ederek teveccühlerinden ötürü memnuniyetlerini dile getirdi.