12.03.2020

Gaziosmanpaşa İlçe Müftülüğü tarafından, 08.03.2020 (Pazar günü) öğle namazından sonra Karadeniz Merkez Camii’nde özelde İdlib genelde tüm şehitlerimizin ruhuna ithafen Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

Karadeniz Merkez Camii’nde düzenlenen Mevlide, İlçe Müftüsü Osman ŞEN, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Harun NAMLI, Din görevlilerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Gaziosmanpaşa Müftüsü Osman ŞEN öğle namazı öncesi sohbet gerçekleştirerek, “İdlib şehitleri ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyerek sözlerine başladı, vatan sevgisi ve şehitlik ile ilgili çeşitli ayet ve hadislerden örnekler vererek sohbetine devam eden İlçe Müftümüz Osman ŞEN konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı, sohbetin sonunda ise tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ile yad ediyor, tüm şehitlerimize Yüce Mevla’dan rahmet diliyorum.” diyerek sohbetini sonlandırdı.

Kılınan öğle namazının ardından Mevlid programına geçilerek Din görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim ile Mevlid-i Şerif okundu, ilahi ve kasideler seslendirildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Harun NAMLI’ nın yaptığı coşkulu duanın ardından program sonlandı.

Karadeniz Merkez Camii derneğinin katkılarıyla program sonrası ikramda bulunuldu.