21.01.2020

"HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE"

Başkanlığımız , camilerin asli fonksiyonunun ibadethane olmasının yanında, birer eğitim-öğretim mekanı ve sosyal, kültürel faaliyetlerin merkezi olarak kullanılmasını sağlamak amacıyla bir çok hizmet gerçekleştirmektedir.

18.01.2020-01.02.2020 (yarıyıl tatili) tarihleri arasında çocukların namaz kılma alışkanılığını kazanmaları  amacıyla  “Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz.”   başlığı altında tüm camilerimizde  program başlatılmıştır.

1. Beş vakit namazlarda puanlar sabah 30, öğle 15, ikindi 15, akşam 15, yatsı 25 puan.
  2. Çocuğun kendisiyle birlikte cemaatle namaza katılan bir yakını için her vakit başına 5 ek puan.
  3. Ezberlenen her sure ve dua başına 50 puan.
  4. Puanların toplanması sonucunda ilkokul ve ortaokul çocuklarının durumları farklı kategoride değerlendirilmek üzere birinci, ikinci ve üçüncülere mahalli imkanlar ölçüsünde 02.02.2020 tarihinde ailelerinin ve cemaatin de katılacağı bir program ile ödüller verilecektir.