30.07.2019

"Camii, Çocuk ve Aile Buluşması"

Başkanlığımızca başlatılan "Camii, Çocuk ve Aile Buluşması" programı, İlçemiz müftülüğüne bağlı Mevlana Merkez Camii’ nde  27.07.2019 Cumartesi günü öğle namazını müteakip düzenlenmiştir. Çok sayıda öğrenci ve velilerin katılımlarıyla gerçekleşen Program, Yaz Kur’an Kursu öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti, şiir, ilahi ve dua ile icra edildi.

İlçe Müftüsü Osman ŞEN, Yaz Kur’an kursları çocuklarımız için camii ve İslami değerlerle tanışma vesilesi oluyor, İslam ahlakıyla ahlaklanma ve bilinçlenme söz konusu oluyor. Yaz kurslarında yaşadıkları güzel tecrübeler onların sonraki hayatlarında da kendilerini çok etkileyecektir, Ailelere de bu konuda büyük sorumluluklar düşmektedir diyerek kısa bir konuşma yaptı.

Programın sonunda ise çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı ve gelen misafirlere ikramlarda bulunuldu.