27.06.2019

İlçemizde “Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması” Yapıldı.

Ramazan ayının manevi atmosferi ile daha fazla buluşturabilmek amacıyla, Başkanlığımızca Ortaokul öğrencileri arasında bu yıl Ramazan ayı teması olarak belirlenen infak konusuna yönelik bir farkındalık oluşturmak ve gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak amacıyla müftülük olarak “Ramazan ve İnfak” konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi. İlçemizde Resim yarışmasında, Arman Polat Ortaokulu öğrencisi Melisa SEVİM; Kompozisyon yarışmasında ise, Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu öğrencisi Melisa TUBAY  İlçe birincileri oldular.

İlçe Müftüsü Osman ŞEN,  Birinci olan öğrencileri, Müftülüğümüze davet ederek, tebrik etti ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Öğrencilerle sohbet eden İlçe Müftüsü Osman ŞEN,  “Topluma din konusunda rehberlik etmekle görevli olan Başkanlığımız, istikbalimizin teminatı olan gençlere yönelik dini ve kültürel çalışmalar yürütmektedir. Söz konusu çalışmaların daha etkin, verimli, kaliteli ve sürekli hale gelebilmesi, farklı gençlik kategorilerine özel etkinliklerin koordinasyon içerisinde gerçekleştirilmesi ile mümkün olabilecektir”  dedi.