20.06.2019

“2019 Yılı Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı”

2019 Yılı Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı; Küçükköy Merkez Camii Kur’an Kursu Hafızlık öğrencilerinden Yahya AY’ ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Programda konuşan İlçe Müftüsü Osman ŞEN, şunları kaydetti: Yaz Kur’an Kursları, çocuklarımız için yazın yapabileceğimiz en güzel faaliyetlerden bir tanesidir. Yaz Kur’an kurslarımızda eğitim-öğretim hizmetlerini sevgi, hoşgörü ve gönüllülük esasına dayalı olarak yürütecek, Kurs programı boyunca öğrencilere değerli oldukları hissettirilecek, güler yüz, şefkat ve anlayış gösterilecektir. Kursta bulunmalarının önemi ve amacı kendilerine anlatılacaktır. Yavrularımız bu yaşta Allah’ın kelamı ve Peygamber Efendimizin sünneti ile tanışarak temel dini bilgilerden istifade edecek,  güzel ahlak sahibi olmanın yollarını öğrenecekler. Yaz boyunca yoğun bir tempoda çalışacak tüm din görevlilerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Program; Diyanet İşleri Başkanlığımızın Yaz Kur'an Kursları için düzenlemiş olduğu canlı yayın izlenip, İlahi,sohbet ve dualarla coşkulu birşekilde sonlandı.