28.03.2019

Müftülüğümüzce, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümü münasebetiyle 26 Mart 2019 Salı günü, İlçemiz Havuzbaşı Atilla Baykal İlkokulunda “Çanakkale Ruhu” konulu bir konferans düzenlendi.

Müftülüğümüzce, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümü münasebetiyle 26 Mart 2019 Salı günü, İlçemiz Havuzbaşı Atilla Baykal İlkokulunda “Çanakkale Ruhu”  konulu bir konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Osman AYDINLI katıldı.

Programa, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlandı. Ardından kürsüye Doç. Dr. Osman AYDINLI çıktı. Konuşmasında ‘’Çanakkale Ruhu”na vurgu yaparak çeşitli örneklerle o dönemin atmosferini izleyicilere yaşattı.

İlçe Müftüsü Osman ŞEN’ in ve Din Görevlilerinin katıldığı konferans, daha sonra İlçe Müftüsünün hediye takdimiyle sona erdi.