05.04.2024

Dörtyol (Hacı Fahri Kiğılı) Camii Dualarla Açıldı

Gaziosmanpaşa Müftülüğü Koordinesinde, Hayat Holding tarafından yeniden inşa edilen  Dörtyol (Hacı Fahri Kiğılı) Camii'nin kapıları Kadir Gecesinde vatandaşlarımıza açıldı.

Açılışa Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu, Hayırsever İş İnsanı Yahya Kiğılı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ellerin semaya, gönüllerin senaya, dillerin duaya açıldığı programda, Teravih Namazı öncesi emekli Müftü Abdullah Cihangir tarafından sohbet verildi. Ardından Gaziosmanpaşa İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu imametinde yatsı ve teravih namazları eda edildi.

Müftü Mutlu "Bu güzel eserin inşasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve Cenabıhak'tan hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum' dedi.