28.10.2023

GAZZEYE DESTEK İÇİN FATİH CAMİİ AVLUSUNDA HAYIR ÇARŞISI KURULDU

GAZZEYE DESTEK İÇİN HAYIR ÇARŞISI KURULDU

25-26-27 Ekim tarihlerinde Türkiye Diyanet Vakfı Fatih Şubesi Kadın Kolları tarafından Fatih Camii bahçesinde Filistin yararına düzenlenen "Hayır Çarşısı" yoğun ilgiyle karşılandı.

Müftülüğümüze bağlı hanım vaizelerimizin organizesi, Kur'an Kursu Öğreticilerimizin ve öğrencilerimizin de destekleriyle Fatih Camisi avlusunda düzenlenen üç günlük hayır çarşısına halkımız yoğun ilgi gösterdi.

Alt yapısını müftülüğümüzün hazırladığı hayır çarşısını ziyaret ederek alış veriş yapan Fatih Müftüsü Hüseyin Baş,  organizasyonda emeği geçen tüm hocalarımıza ve halkımıza teşekkür ederek özellikle Gazze halkına destek için bölgesel olarak da bu tür organizasyonlar düzenleneceği bilgisini verdi.

Çoğunluğu Kur'an kursu öğrencileri ve öğreticileri tarafından hazırlanan ürünlerden elde edilen gelir bugünlerde ağır bombardıman ve işgal altında bulunan Gazzeli kardeşlerimize ulaştırılacak.