20.09.2023

Fatih İlçe Müftülüğü "Caminin Gölgesinde Tozkaparan’ın İzinde" Projesinde Paydaş Olan Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Protokol İmzaladı

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 22 Haziran 2023 tarihinde yapılan Ar-Ge ve Proje Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar gereği 2023 yılı proje döneminde bütçe desteği almaya hak kazanan projeler kapsamında yer alan ‘Caminin Gölgesinde Tozkoparan’ın İzinde’ adlı Müftülüğümüz Projesinde Paydaş olan Fındıkzade Aynalı Çeşme Camii Gençlik ve Eğitim Derneği (FAYED), Fatih Serdengeçti Spor Kulübü ve Kocamustafapaşa Eğitim İlim ve Yardımlaşma Derneği (KELAMDER) ile proje kapsamında yapılacak eğitim, sportif ve gençlik faaliyetleri için protokol imzalandı.

Paydaş STK’ların yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan ilçe müftüsü Hüseyin BAŞ hocamız ‘Milli ve manevi değerleri gelecek nesillere aktarmak için elbirliğiyle mücadele etmek gerektiğini, bu bağlamda amaç ve hedefleri aynı olan kurum ve sivil toplum kuruluşlarının beraberce hareket etmesinin çok önemli olduğunu’ söyleyerek paydaş sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine teşekkür etti.

Atılan imzaların akabinde protokolün ilçemiz için hayırlı hizmetlere vesile olması duasıyla tören sona erdi.