31.12.2022

YILBAŞI ARAFESİNDE MEKKENİN FETHİ GECESİ DÜZENLENDİ

Fatih Müftülüğü Hürrem Çavuş Camii'nde Mekke'nin Fethi vesilesiyle Kur'an-ı Kerim ziyafeti, sohbet, dua, ikram programı icra edildi.

Fatih Müftülüğü Hürrem Çavuş Camii İmam Hatibi Metin Kaçar hocamız tarafından organize edilen programa Mescid-i Aksa Müezzin Kayyımı Züheyr Sabbah ve İstanbul'un seçkin hafızları katıldılar. Seçkin hafızlarımızın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Fatih Müftüsü Hüseyin Baş hocamızın sohbetiyle devam yaptı.

Yatsı namazı öncesi Hürrem Çavuş Camii'nde 40 gün 5 vakit namaza iştirak eden küçük gençlere scooter ve gram altın hediye edildi. Müftü Hüseyin Baş'ın Fetih süresi okuyarak kıldırdığı yatsı namazının ardından dua programı yapıldı.

Program sonrası Cami İmam Hatibi Metin Kaçar "Yaşayan ve Yaşatan Cami" olduklarını ifade ederek cemaat olarak katılan herkese teşekkür etti. Tüm cemaate yemek ikram edildikten sonra tüm katılımcılar sabah 06.00 da Mescid-i Aksa Müezzini Züheyr Sabbah tarafından eda edilecek olan teheccüd namazına davet edildi.