19.06.2022

FATİH MÜFTÜSÜ GENÇLERLE KAMPTA BİR ARAYA GELDİ

Fatih Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Aynalı Çeşme Camii Gençlik Merkezi Gençlere Kamp Düzenledi.

18 haziran Cumartesi günü 05:00’da başlayıp 19 haziran pazar günü saat 12:00’da nihayete eren gençlik kampı Fatih İlçe Müftüsü Hüseyin Baş, Fatih Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Kenan Tokgöz ve Halil İbrahim Çördükçü hocalarımızın gençlik kampını ziyaretiyle gençler hem mutlu oldular hem de "Allah’ın ayetleriden olan tabiat ve kainatı temaşa edip tefekkür etmenin önemi" konusunda ilçe müftüsü Hüseyin Baş ile hasbihal ettiler.

Kamp programına 18 gencin katıldığını belirten Aynalı Çeşme Camii Uzman İmam Hatibi Arif KELEŞ, kampın eğitim faaliyetlerine katılan gençleri yakından tanımaya, gençlerin sorumluluk, disiplin ve birlikte hareket etme gibi hasletleri kazanmalarına vesile olduğunu söyledi.

Fatih ilçe müftüsü Hüseyin BAŞ, gençlik kampının hazırlık aşamasından bitimine kadar emeği geçen Aynalı Çeşme Camii Gençlik Komisyonu Gönüllü Eğiticilerine ve katılım sağlayan gençlere teşekkür etti.