27.05.2022

MERHUM MURAT ÖZOĞLU HOCAMIZ İÇİN PROGRAM DÜZENLENDİ

Umre için gittiği Mekke-i Mükerreme’de geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Şehzadebaşı Camii Müezzini Murat Özoğlu hocamız için Cuma namazı öncesi görev yaptığı Şehzadebaşı Camiinde program yapıldı.

Fatih Müftümüzün, seçkin hocalarımızın, Murat hocamızın öğrencilerinin ve cemaatimizin katıldığı programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından hocamızın ruhuna ithafen okunan hatimlerin ve Kur’an-ı Kerimlerin duası Fatih Müftüsü Hüseyin Baş tarafından yapıldı.

Yapılan duada başta fetih şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz de unutulmadı. Mekke-i Mükerreme’de Cennetü’l-Mualla Kabristanlığına defnedilen Murat hocamızın gıyabi cenaze namazı Fatih Müftüsü tarafından kıldırıldı.

Fatih Müftülüğü olarak hocamıza Rabbimizden rahmet, kederli ailesine sabırlar niyaz ederiz.