25.03.2024

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL, DİN GÖREVLİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL, DİN GÖREVLİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ.

İstanbul Valisi Sayın Davut GÜL, İstanbul Müftüsü Sayın Prof. Dr. Safi ARPAGUŞ ve Eyüp Sultan Kaymakamı Sayın İhsan KARA’nın katılımı ile Müftülüğümüz Konferans Salonunda Din Görevlilerimizle buluştu.

İlçe Müftümüz Basri BEKTAŞ'ın İlçemizde yapılan faaliyetler hakkında sunumlarını gerçekleştirdi. İlçemiz bulunan camiler ve Kur'an Kurslarında yapılan çalışmalar, Gençlik çalışmaları, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu çalışmaları, Manevi destek çalışmaları, Türkiye Diyanet Vakfı Eyüp Sultan Şubesi çalışmaları, Ramazan ayı çalışmaları ve Müftülüğümüzün diğer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra programa İstanbul Valisi Gül, İstanbul Müftüsü ARPAGUŞ ve İstanbul Vali yardımcısı Sayın Mehmet SÜLÜN Eyüp Sultan Kaymakamı Sayın İhsan KARA, din görevlilerimizin güncel meselerle ilgili sorun ve talepleri dinledi. Önemli konuları notlar alan Vali Gül, çözüm önerileri ile ilgili istişarelerde bulundu.

Programın sonunda Müftümüz Sayın BEKTAŞ , İstanbul Valisi Sayın Gül'e hediye takdiminde bulundu.

Eyüpsultan Müftülüğü