20.03.2024

YARDIMLARIMIZ FİLİSTİN’E UMUT OLUYOR

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı organizesinde başlatılan “Filistin’e Umut Ol” kampanyasına destek veren Emniyettepe Kur’an Kursu görevlilerimiz rehberliğinde, el emeği ürünlerle kurs öğrencilerinin ve vatandaşlarımızın yoğun katılım sağladığı kermesten elde edilen gelir Eyüpsultan Müftüsü Sn. Basri BEKTAŞ’a teslim edildi.

Müftümüz Sn. BEKTAŞ, bu örnek davranışlarından dolayı öğrencileri, vatandaşlarımızı ve kurs görevlilerini tebrik ederek, toplanan gelirlerin TDV Eyüpsultan Şubesi aracılığı ile Filistin ve Gazze’deki yardıma muhtaç müslüman kardeşlerimize ulaştırılacağını ifade etti. Yüce Rabbimiz Razı olsun...(Amin)Müftü BEKTAŞ, bu örnek davranışlarından dolayı öğrencileri, vatandaşlarımızı ve kurs görevlilerini tebrik ederek, toplanan gelirlerin TDV Eyüpsultan Şubesi aracılığı ile Filistin ve Gazze’deki yardıma muhtaç müslüman kardeşlerimize ulaştırılacağını ifade etti. Yüce Rabbimiz Razı olsun...(Amin)

Eyüpsultan Müftülüğü