31.07.2018

2018 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının 1993 yılından buyana ortaklaşa yürüttüğü ve dünyanın dört bir yanında usulüne uygun olarak kesimi yapılıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan "Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Programı"nın "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" temalı 2018 yılı bilgilendirme toplantısı Müftülüğümüz Konferans Salonunda 30.07.2018 Pazartesi saat:14:30 da gerçekleşti. Eyüpsultan Müftü Vekili Abdullah ÖZDERYA tarafından yapılan açış konuşmasının ardından, Diyanet İşleri Başkanlığı Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayun Dr. Bayram DEMİRTAŞ tarafından da Vekaletle Kurban Organizasyonu hakkında personele tanıtım, teşvik ve bilgilendirme konuşması yapıldı. Ardından Türkiye Diyanet Vakfı Eyüpsultan Şube Yöneticisi Hüseyin BOZDOĞAN'ın sunumu ile toplantı sona erdi. Toplantının ve Kurban ibadetinin hayırlara vesile olmasını, gönül coğrafyamızdaki Müslüman kardeşlerimizle aramızda sevgi, muhabbet ve kardeşliğin tesisine vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederiz.