09.07.2024

KURUM AMİRLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI

Daire Amirleri ve Muhtarlarımızın katılımları ile Toplantı gerçekleştirildi.

Kaymakamımız Sayın İhsan KARA Başkanlığında, Sokullu Mehmet Paşa Medresesinde Daire Amirleri ve Muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya Muratpaşa’ya atanan Kaymakamımız Sayın İhsan KARA’nın veda mahiyetindeki son daire amirleri ve muhtarlar toplantısında; vatandaşların huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, ilçe genelinde alınan ve alınması planlanan güvenlik tedbirleri hakkındaki çalışmalar, sağlık, eğitim, vb. birçok konuda gerçekleştirilen değerlendirmelerin ardından daire amirlerinin ve muhtarların konuşmaları akabinde İlçe Müftü Vekilimiz Recep EREN tarafından Kaymakamımız İhsan KARA’ya plaket takdimi yapıldı. Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek dualarda bulundu.

Eyüpsultan Müftülüğü