03.05.2024

2024 YILI HAC SEMİNERİ

Müftülüğümüz tarafından 2024 yılında hacca gidecek vatandaşlara yönelik hac eğitim seminerleri Müftümüz Sn.Basri BEKTAŞ ve alanın da uzman hocalarımız tarafından gerçekleştirildi. Müftülüğümüz konferans salonu’nda hacı adaylarının katılımı ile gerçekleşen program Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Eğitim seminerinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Sn.Basri BEKTAŞ,Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hac çalışmaları hakkında ve hac ibadetinin manevi boyutları ve anlamları hakkında hacı adaylarına bilgiler verdi. Hacı adaylarına hatırlatmalarda bulunarak dikkat etmeleri gereken konuları aktaran Sn.BEKTAŞ, “Rabbim, sâlimen gidip ğânimen dönmeyi ve sevdiklerinize kavuşmayı nasip eylesin. Ülkemiz ve İslam âlemi için dualar etmeyi unutmayın, Rabbim yapacağınız ibadetlerinizi ve edeceğiniz dualarınızı kabul eylesin” dedi.

Rabbimiz hacı adaylarımızın ibadetlerini kabul eylesin. (AMİN)