10.03.2021

İstiklal Marşı'nın 100. Yılı vesilesiyle Eyüpsultan İlçe Müftulüğü tarafından düzenlenen “10 Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” temalı, ortaokullar arası resim ve liseler arası kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler belli oldu.

Yarışmada resim kategorisinde birinci Eyüpsultan Kız İmam Hatip Ortaokulundan Yaren KIRABAL, kompozisyon kategorisinde birinci Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ayşegül APAYDIN, ikinci ise aynı okuldan Zeynep CON oldu.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ve ailelerini müftülük makamında misafir eden İlçe Müftümüz Mustafa MESTEN, öğrencilerin hediyelerini düzenlenen programda takdim etti. Yarışmanın asıl amacının genç nesillerde Mehmet Akif ERSOY'un daha iyi anlaşılmasını sağlamak olduğuna bunun yanında Vatan ve Millet sevgisinin önemine değinen İlçe Müftümüz Mustafa MESTEN katılım sağladıklarından ötürü gençlere ve ailelerine teşekkürlerini ifade ettiler.