Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

“Filistin’e Umut Ol” kampanyasına destek veren Emniyettepe Kur’an Kursu görevlilerimiz rehberliğinde, kermesten elde edilen gelir Eyüpsultan Müftüsü Sn. Basri BEKTAŞ’a teslim edildi.
Detay

Eyüp Sultan Müftülüğüne bağlı Alemdağ Kur’an Kursu’nun iftar davetinde Müftümüz Sn. Basri BEKTAŞ’ın katılımıyla iftar programı icra edildi.
Detay

Eyüpsultan Müftülüğümüz koordinesinde yürütülen Hatay Habibi Neccar Kur’an kursu tefrişat çalışmaları sona erdi. Hizmete başlayan kursumuza Eyüpsultan Müftümüz Sn.Basri BEKTAŞ başkanlığında ziyaret gerçekleştirildi.
Detay

TDV “Her Evin, Her Caminin Ve Her Kursun Bir Yetimi Olsun" projemiz çerçevesinde Azez’ Sicco’da Müftülüğümüzün açtığı, 4-6 yaş Kuran Kursumuzdaki yetim çocuklarımız için bizlere emanet edilen kumanya ve oyuncaklar yerine ulaştırıldı.
Detay

Şehitlerimiz ve Gazze'de soykırıma uğrayan kardeşlerimiz için birbirinden değerli sanatçılarımızın katılımıyla gerçekleştirilecek programa davetlisiniz. 📆 : 27 Ocak 2024 Cumartesi 📌 : İstanbul Kongre Merkezi (Harbiye-ŞİŞLİ)